Gisteren deze parel bezocht

Gisteren deze parel bezocht, ze stond al enkele weken op mijn verlanglijstje, maar omdat onze agenda’s niet matchen was het nog niet gelukt. Gisteren dus wel, ik werd door de bazin ontvangen, en naar de kamer begeleid. Daar werden de financiën geregeld en kreeg ik een drankje aangeboden. 2 minuutjes later kwam Inaya binnen… Wauw! Direct was ik onder de indruk…vlot, superknap, model om U tegen te zeggen…

Na de douche, heb ik ze eerst zalig gebeft, ik heb nog nooit zo een hygiënische DVP ontmoet! Ze is bloedgeil en wilde hard geneukt worden zei ze. zo gezegd zo gedaan, mijn 1e kwakje was ik op mijn hondjes al snel kwijt… maar ze bleef met haar eigen spelen en kronkelde zich in alle mogelijke posities rond mij, terwijl ze me beter en beter begon te kussen. Ze werd geiler met de minuut. Nog geen 5 minuten na mijn eerste zaad lozing, had ze mijn lul al terug paraat gekregen voor de 2e ronde. Terug condoompje aan, en ik mocht opnieuw beginnen. Op zijn hondjes nam ik haar eerst vrij rustig en traag, na 5 min vroeg ze harder, harder…en ze smeekte om niet even snel te komen als de 1e keer.

Hoe harder ik ze beukte, hoe heter en natter ze werd. Na een tijdje, draaide ze zich om. Ik nam haar benen, en legde die op mijn schouders, dan kon ik ze lekker diep stoten… 10 min later zijn we quasi samen al roepend klaar gekomen. Super ervaring daarna nog leuke babbel gehad, en samen gedoucht. Herhalingsgevaar 100 %. Enig minpuntje, op 30 oktober verlaat ze West Vlaanderen. Nu had ik eindelijk mijn match gevonden.

recencies
InayaRose.be